Ersun Yanal Haberleri

Ersun Yanal haberleri ve güncel Ersun Yanal gelişmeleri, Ersun Yanal ile ilgili tüm video, Ersun Yanal fotoğrafları ve Ersun Yanal haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Süper Ligi hedefleyen Amedspor Pazartesi günü başlayacak olan kampa, U-19 takımından 4 yetenekli genci götürme kararı aldı.

CEGA ÖZEL

Amedspor’un hocası Ersun Yanal’ın Amedspor’u çalıştıracak olan yeni bir teknik ekip kuracağı belirtildi.

CEGA ÖZEL

Amedspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Yanal, basın toplantısından sonra kulüp tesisinde ve Diyarbakır Stadyumunda inceleme yaptı.

SPOR

Şampiyon olarak Trendyol 1. Lige çıkan Amedspor’un yeni sezona hazırlanacağı  kamp yeri ve tarihi belli oldu.

SPOR

Amedspor’la bir yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, süper lig için “Şu andan itibaren Amedspor’u bir üst lige çıkarmak için hepimiz...

SPOR

Amedspor'un anlaşmaya vardiği ünlü teknik direktör Ersun Yanal Diyarbakır'a geldi.

CEGA ÖZEL

Amedspor’un hocası Ersun Yanal, istatiksel veri sistemi ile antrenman sistemini ilk geliştiren ve devrim yapan teknik direktör olarak biliniyor.

CEGA ÖZEL

1. Lig'e yükselen Amedspor, önceki gün ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile sözleşme imzaladı. Ancak, 12 Haziran'da kentte olması beklenen...

Amedspor

Geçmişte Diyarbakırspor’da da top oynayan Barış Karabıyık, Ersun Yanal transferinin, Amedspor’u ayrıştıranlara atılmış en büyük tokat olduğunu söyledi.

Amedspor

Amedspor ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşırken, kongre tarihi beklenmeden transfer çalışmalarına başladığı belirtildi.

DİYARBAKIR

Amedspor’un prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Ersun Yanal, Süper Lig’de bugüne kadar 8 kulüp çalıştırırken, Fenerbahçe'ye şampiyonluk kazandırdı.

Özel Haber